hammarbyhillxc.se – Allt om cykling och löpning!

För dig som är på besök i Stockholm

Om du planerar att besöka Stockholm för att delta i ett cykelevent kan du redan nu börja tänka på vad du ska göra utöver själva tävlingen eller eventet. Men om du inte har besökt staden förut kan det vara svårt att veta vilka aktiviteter som finns. Därför får du nedan förslag på roliga aktiviteter som finns i Stockholm.

Spela shuffleboard

Om du inte kan få nog av att tävla kan shuffleboard vara något för dig och ditt sällskap. Det finns shuffleboard att spela i Stockholm som du enkelt kan boka på nätet. Kort sagt kan man beskriva shuffleboard som ett spel där spelarna har fyra puckar vardera. Lagen skickar därefter ut sina puckar från samma sida och målet är att de ska landa på poängfältet som varierar mellan 1-4 poäng. Du kan slå ut de andra puckarna och de med högst poäng vinner. Med andra ord är shuffleboard en utmärkt aktivitet för dig som ska resa med sällskap och är ute efter en rolig aktivitet efter att ni har varit på cykeleventet. Ett spel pågår i ungefär en timme och kostar 300 kr, vilket är ett bra pris för en rolig aktivitet som passar de flesta.

Du kan spela shuffleboard i Mall of Scandinavia och när ni har avslutat ert spel kan ni till exempel gå och ta en bit mat eller något att dricka. Är ni shoppingsugna finns det massor av butiker som ni kan strosa i och hitta allt det ni kan tänkas behöva.