hammarbyhillxc.se – Allt om cykling och löpning!

Så fixar du bästa cykeleventet

När du ska fixa ett cykelevent är det viktigt att du tydliggör syfte och mål med eventet. Du behöver även fastställa en agenda och hela tiden tänka ur deltagarens perspektiv från början till slut för att flödet ska bli bra. När du planerar cykeleventet in i minsta detalj kommer du inte missa något och eventet kommer med stor sannolikhet att bli lyckat. Men för att ett event ska bli bra behövs deltagare. Dem kan du locka till cykeleventet genom att använda ett sms-verktyg.

Fyll cykeleventet med rätt deltagare

Det är oerhört effektivt och enkelt att använda ett sms-verktyg och du kan snabbt nå hela målgruppen. Med ett sms-verktyg är det även möjligt att se inkomna svar till sms:et, ta emot anmälningar till cykeleventet, skapa automatiska svar och hantera avanmälningar. Så om du vill fylla ditt cykelevent och få dit specifika människor ska du definitivt ge sms-verktyg en ärlig chans.

Påminn gästerna om cykeleventet

När det kommer till cykelevent är det precis som inför vilket event som helst viktigt att skicka ut inbjudan i god tid för att så många som möjligt ska ha möjlighet att komma. När du bjuder in deltagare via sms kan du även skicka med en länk där de kan läsa mer om eventet och vad de kan förvänta sig. Tänk på att formulera sms:et på ett bra sätt för att intressera mottagaren. Du kan redan i sms:et locka målgruppen med något speciellt som kommer att ske på eventet. Om du inte får svar från alla inbjudna kan du skicka ut en påminnelse via sms om att sista svarsdagen närmar sig. Det är även möjligt att skicka ut en påminnelse innan själva eventet om tid och plats för att ingen ska missa det. När cykeleventet väl sker är det betydelsefullt att ge gästerna en god service och ett gott intryck.