hammarbyhillxc.se – Allt om cykling och löpning!

Ta cykeln till jobbet

Det finns många fördelar med att cykla till jobbet. Du får bra med motion och frisk luft plus att du inte behöver passa några tidtabeller eller betala parkeringsavgifter.

Välj rätt cykel

Om du planerar att regelbundet cykla till jobbet är det viktigt att investera i rätt cykel. Avståndet från din bostad till din arbetsplats är många gånger avgörande. Planerar du att cykla hela vägen eller cykla till exempelvis närmsta buss- eller tågstation? För kortare distanser fungerar i stort sett alla olika typer av cyklar men om det är en längre stäcka kan en elcykel eller racer vara ett bättre alternativ.

Ta med ombyte

När du cyklar en längre sträcka är det rekommenderat att använda kläder som designats för cykling. Packa istället en ryggsäck med ombyte för jobbet. För kortare sträckor går det bra att cykla i dina vanliga kläder. Många vill klä sig snyggt på jobbet eller på stan och ett klassiskt plagg som aldrig blir fel är trenchcoats. Du kan välja bland ett brett sortiment av moderiktiga och snygga trenchcoats hos NA-KD till bra pris. NA–KD erbjuder trenchcoats med olika design och material som exempelvis lång oversize trenchcoat för en lite retro-look, trenchcoat med ballongärm och bälte för en kvinnligare look, trenchcoat i PU för en tuffare stil, utsvängd ärm trenchcoat för en mjukare stil eller cold shoulder trenchcoat för en figurnära stil. Du kommer garanterat hitta din personliga favorit hos NA–KD.

Cyklar är stöldbegärliga

När du tar cykeln till jobbet kommer du att behöva ett bra lås. I storstäder räcker det inte alltid med ett vanligt cykellås utan du kan behöva investera i en kedja med lås (för att kedja fast hjulen). En cykel är stöldbegärlig och måste låsas ordentligt. Ibland får personalen parkera sin cykel inomhus på arbetsplatsen eller få tillgång en bra och säker parkeringsplats. Det är viktigt att se till att din cykel är säker när du jobbar.

Cykla